KIRŞEHİR DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EDİYOR‏

29 Temmuz 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
315 defa okundu.
KIRŞEHİR DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM EDİYOR‏

KVF_7028Vali Necati Şentürk: “Darbe Gecesinde Şehit Düşen Ve Yaralanan Vatandaşlarımız, Ölümün Korkusunu Korkuttular.”

 

Vali Necati Şentürk, Cacabey Meydanında Kırşehir Valiliğince açılan stantta, demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara çorba dağıttı.

Demokrasi nöbetinin 14. gününde Cacabey Meydanında toplanan vatandaşlarımıza İl Genel Meclisi Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu ile birlikte çorba ikramında bulunan Vali Necati Şentürk, yaptığı konuşmada, gönülleri milli ve manevi değerlerle, imanla dolu Türk Milletinin hiçbir şeyden ve kimseden korkmayacğını söyledi.

Ülkemizin, kendini sürekli yeniliklerle geliştiren bir gençliğe sahip olduğunu belirten Vali Necati Şentürk, “Ecdadımız, 1071 Malazgirt Zaferi ile bu toprakları ebediyen Türk yurdu haline getirmiş. Biz de bu toprakların değerini bilerek sahip çıkmışız, binlerce yıldır barış içinde kardeşçe yaşamışız. Bir elimiz toprağa uzanırken bir elimizi havaya kaldırıp dua etmişiz. Barışta rehber, savaşta asker olmuşuz. Millet olarak Çanakkale’de destan yazmışız. Çanakkale’de bulunan Cesaret Tepe, Kırşehirli Mehmet Çavuş’un tepesidir. Orayı milyonlarca kişi ziyaret ederek Mehmet Çavuş’un ve bütün şehitlerimizin ruhuna fatiha okuyor. Günümüzde ise Türk Silahlı Kuvvetlerinin içine girmiş mikroplar tarafından dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şekilde, haince bir darbe girişiminde bulunuldu. Fakat Türk gençleri, 15 Temmuz Darbe gecesinde, ölüm saçan tankların üzerine çıktılar, önüne yattılar. Darbe gecesinde şehit düşen ve yaralanan kahraman vatandaşlarımız, ölümün korkusunu korkuttular. Ecdatlarına layık bir şekilde vatan için, bayrak için, iman için, ezan için, namus için ölüme uçarak gittiler. Hainlerin uçakları setleri geçti, bizim yiğitlerimiz ise ölüm duvarını aştı. Allah’tan şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Darbe gecesinde, siz Kırşehirliler hükümetimizin yanında oldunuz. Beş bin kişi Valiliğin önüne gelerek bana destek verdi. O gece demokrasiye, milli iradeye, devlete, millete sahip çıktınız ve çiğnetmediniz. Sizlere minnettarız.” dedi.

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN