HAYATINIZI KAZANIN

19 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1827 defa okundu.
HAYATINIZI KAZANIN

mustafa kılınç resimSizlerle bu hafta 7.kitabım olan “Hayatınızı Kazanın” hakkında söyleşmeyi arzu ediyorum.Çünkü hepimizin uğraş verdiği bu dünyadaki amaç aslında hayatımızı kazanmak değil mi? Evet. Eğitim öğretim yolculuğuna çıktığımız ilk günden itibaren “Hayatı Kazanma” yolculuğumuz başlar ve yaşamımızın sonuna kadar devam eder.

BÜYÜK AMACA ULAŞMAK

Çevremizdeki bazı insanlar: başarılı, mutlu, şanslı ve her şey istedikleri gibi giderken neden bazıları mutsuz sorunlu ve başarısızlık çemberiyle yaşamaya çalışırlar?Tüm bunların kaynağının çevre ve şartlar mı olduğunu düşünüyorsunuz? Ah o çevre değil mi? Dış etkenler, kısacası bizim dışımızdaki herkes bu durumu hazırlıyor öyle mi düşünüyorsunuz eğer cevabınız evetse, içsel bilinçaltı dünyanızdaki “inançlarınız” bunu destekliyorsa siz zaten hayatınızı kazanma yolculuğunda baştan kaybettiniz.

KENDİNİZİ NASIL HİSSEDECEĞİNİZ KİME BAĞLI?

TABİKİ SİZE

“Hayatınızı kazanma” yolunda en önemli kaynak “siz” siniz.Her zaman şunu hatırlamanızı istiyorum siz (NOKTA) çevresel faktörler ise (VİRGÜL)’ dür.Nokta koymanız gereken yerde virgül koymayın.Sorumluluk alın.Çünkü bu hayat sizin.

HAYATINIZI KAZANIN

Hayatınızı kazanın.Çünkü hayat asla zor değildir.Onu zorlaştıran ve yaşanmaz hale getiren ne yazıktır ki yine bizleriz.

İÇİNİZDE AYAĞA KALKIN

Şimdi içinizde ayağa kalkın ve hayatınızı kazanmak için ihtiyacınız olan “SIR” larla bütünleşin.Nasıl başaracaksınız? Huzurlu yaşamanın yolunu nasıl bulacaksınız? Sizi engelleyen korkularınızı nasıl özgür bırakabilirsiniz.

GEÇMİŞİNİZ ASLA GELECEĞİNİZ DEĞİLDİR

Geçmişiniz asla geleceğiniz değildir.Geçmişin en önemli yanı onun geçmiş olmasıdır.Geçmişinizi bırakmak için sadece karar verin.Her şey dağılacaktır.Geçmişle değil gelecekle oynamaya başlayın.Kullandığınız kelimenin içsel dünyanızda bir gücü olduğunun farkında mısınız?Siz gerçekten konuşabiliyor musunuz?Buna hazır mısınız? Peki ya hayatınızda YANLIŞ İNSANLAR İÇİN YAPTIĞINIZ DOĞRULAR? Tüm bunlar ne olacak.Durun.Hemen geçmişe ve mazeret oyunlarına doğru yolculuğa çıkmayın.Hayatınızı kazanmak için mazeretlere ihtiyacınız yok.

“MAZERET YOK KAZANMANIN HAZZI VAR”

“Yaşam yolculuğunda her şey niyetin saflığı, iradenin odağı, karakterin kalitesi ve farkındalığınızın seviyesine bağlıdır.”

Mustafa KILINÇ

Kazanmak için ihtiyacınız olan tek şey “NİYETİNİZİ EYLEMDE” olmasıdır.Çünkü yaşam dediğimiz yolculuk; ikna etmek ve ikna olmaktır.Hayatınızı Kazanma yolunda stres kaçınılmazdır.Sıfır stres ölüm demektir.

HAYATINIZI KAZANMA YOLUNDA STRES KAÇINILMAZDIR

Stres, hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır.Çünkü insana çevredeki uyaranlar karşısında daha iyi davranama fırsatını verir.Sıfır stres, ölümdür.Çünkü bu durumda birey çevreden gelen etkilere tepki vermeye yetecek enerjiden yoksun demektir.Çok fazla aşırı streste ölümcül olabilir.

STRESTE DENGE

Yaşamda iki tür stres vardır.Olumlu ve olumsuz stres.Olumlu stres sizi dürtülerken olumsuz stres ise aşağılara doğru çekip köşeye sıkışmanıza yardım eder.İster olumlu ister olumsuz stres duygusuyla bütünleşin sonuçta yıpranırsınız.Stres bedeninizin yıpranmışlık oranıdır.

Sonuçta stres; ne iyidir ne de kötü.İnsanlar olaylara durumlara bir anlam yüklemediğinde stres sadece bir hiçtir.Boştur.Bizler anlamlandırmaya başladığımızda “STRES” her şeydir.Çünkü onu hiçlikten herşeyliğe taşıyan kişiler bizleriz.

Sizlere hayatınızı kazanmanızı garanti edecek “SIR” ları sunmak için “HAYATINIZI KAZANIN” kitabını yazdım.İşte şimdi sizlere sırlara ilişkin bazı ipuçları;

HAYATTA;

-Kendiniz ve başkalarıyla olan ilişki ve iletişimlerinizi,

-İkna etmenin üçlü sihrini

-Kazanma ve olgunlaşmanın 7 ilkesini

-Özgüvenli olmanın sihri ile özdenetim sağlamayı

-Korku duygularınızı kolayca özgür bırakmayı,

-Ne istediğiniz bilerek yaşamanın hazzıyla dolmayı,

-Niyetinizi eylemde tutmayı,

-Konuşabilmeyi,

-İçinizdeki oyunun ne durumda olduğunu fark etmeyi ve gerçekten aradığınızı bulmak için bu kitabı okuyun.

Kişisel güç merkezinden daha fazla bilgiye 0312 428 89 89  nolu telden ulaşabilirziniz.

Mustafa KILINÇ

www.nlpdap.com

 

 

Anahtar Kelime:
YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN