DOSTUM! MÜTTEFİKİM AMERİKA… (3)

15 Ağustos 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
2455 defa okundu.
DOSTUM! MÜTTEFİKİM AMERİKA… (3)

DOSTUM! MÜTTEFİKİM AMERİKA… (3)

Bağlılık tavan yaptı. Kasap sevdiği deriyi yere vuruyor.

Amerika, Afganistan’a, Somali’ye, Libya’ya, Tunus’a, Cezayir’e, Irak’a, Mısır’a  demokrasi getirmiştir de! Bir tek Avrupa ülkesine neden demokrasi götürmemiş. Sıra Türkiye’ye mi geldi?

‘Bok, boku kenefte bulur’… Dünya gerçeği budur!

Suudi Arabistan, Amerikan silahlarıyla, Yemende kan dökerken, Müslüman kadın, çocuk yaşlı demeden katledip, ırzına geçen Suudi askerlerine Amerika, müdahale etmiyor. Arakan Müslümanları için yırtınan Türkiye Yemen için gıkını çıkartmıyor. Amerika, Suudi Arabistan Yarım adasına neden demokrasi getirmiyor. Çünkü Suudiler, Amerika ve İsrail’in kapı kulu.

Yugoslavya parçalanırken, 20 bin Boşnak Müslüman katledilip ırzlarına geçilirken nerelerdeymiş. Ermenistan Karabağ’ı işgal edip kan dökerken, hamile kadınların karınlarındaki bebekler için, erkek mi, kız mı diye, iddiaya girip, genç kadınların  kasatura ile karınları deşilip, bebekler dışarı çıkartılıp genç kızların meme başlarını kesip, meme başlarıyla bilye oynarlarken. 14 yaşında erkek çocuklarının başını tıraş edip, kafalarını kesen, ayaklarında kanlı postallarla; kestikleri çocuk kafalarıyla top oynayan,  Bir Türk çocuğunun derisi yüzülerek katledilirken, Türkiye; Van Gölünde Akdamar (Kanlı Kilise) kilisesini restore edip açıyordu.

Bu ülkede hiçbir zaman ‘geçici körlük’ olmadı. Hep Kör, hep sağır ve şimdi ‘aldatılan’ olduk!

Devrin Başbakan ve Cumhurbaşkanı olan Özal. PKK için,  ‘Bir avuç çapulcu’… Diyordu. Benim anamda Kürt’tü’… Diyordu. Diyordu… Şehit asker sayısı üç yılda 5 bine ulaşıyor. Polisler, öğretmenler katlediliyordu. Yıllar sonra 13 Ağustos 2012’de AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ‘Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis toplanmaz’… Diyordu!!! “Şehit sayısı 12”

Yıl 1991… Amerika ve Türkiye Irak’a müdahale için Diyarbakır ve Mardin Kırsalında arazi etütleri yaparken, 150 bin Peşmerge Türkiye’ye sığınıyor. Genelkurmay Başkanı Doğan Güreş Gabar dağına Türk Bayrağı diktik diye başbakan Tansu Çiller ile gazetelere poz veriyordu.

Amerika 1991 yılında Irak’a demokrasi getiremedi, Mart 2003 yılında girdi, işgal etti ve öyle bir demokrasi getirmiştir ki; 1,5 milyon Iraklıyı katletmiş, 560 bin kadına, kıza tecavüz etmiş, tecavüzlerden 250 bin Amerikan, Arap kırması doğmuştur.

Yıl, 1992 Huzuru Temin Harekâtı… Adı: “Poised Hammer” (Kalkık Horoz) Halk dilindeki yaygın adı “Çekiç Güç”. Nisan ayı içinde bu güce bağlı İngiliz ve Amerikalı askerler Hakkâri Yeşilova köyünde Türk askerlerine saldırdı. PKK’nın lojistik yönünden güçlenmesine alenen destek verdiler. Türkiye’nin gıkı çıkmadı.

5 Ocak 1992; Poised Hammer Görev Gücüne ait muharip uçaklar Erkilet (Kayseri – Gaziantep) uçuşu yapan Türk Hava Kurumu’na ait sivil uçakları taciz ettiler.

9 Ocak 1992; ABD av önleme uçakları, Türk hava sahası içerisinde, Türkiye Cumhuriyeti hükümetince izin verilen Cezayir C-130 (Ağır Nakliye) uçağını yetkisi olmadan önledi.

14 Ocak 1992 günü Cudi dağında kıstırılan PKK’lara Diyarbakır’dan kalkan ABD helikopterlerinin malzeme attığı tespit edildi. Amerika yanlışlıkla oldu dedi.

1 Ekim 1992’de Akdeniz uluslar arası sularda yapılan “NATO kararlılık Gösterisi 92” tatbikatı sırasında Türk muhribi TCG Muavenet (TCG Muavenet (DM-357) 1942 Amerika yapımı Türk Deniz Kuvvetleri envanterin de kayıtlı “Allen M. Summer sınıfı tadilatlı mayın döşeme muhribi.) muhribi, USS (Amerka deniz Kuvvetleri) bağlı Saratoga (CV-60) uçak gemisin den atılan 2 adet ‘Sea Sparrow (Denizden, denize)tipi  füzesiyle vurulmu, Bu olayda 2 Subay, 1 Astsubay, 2 Er şehit olmuştur.

Bu olayda sam amcagiller özür dilememiştir. Tazminat ödemeye yanaşmamıştır. Türkiye kendisi suçluymuş gibi davranıp, ilişkiler bozulmasın, Sam amca kızmasın diye ABD’de envanterinden çıkartılmış eski nesil 8 adet “Knox” sınıfı Fırkateyn satın alarak arayı ticaret ile yola koymuştur. ‘Amerika ile ilişkilerimiz her zamankinden çok daha iyi’… Başbakan Tansu Çiller.

ABD’nin Sonuç raporu: Saratoga (CV-60) uçak gemisinde görevli denizci er W. Hikson’un olay gecesi içkili olduğu ateşleme düğmesine kolunun çarpması sonucu oluştuğu açıklaması gelmiştir. Bu palavra o günkü hükümet tarafından halka yutturulmuştur.

14 Nisan 1994; 2 ABD savaş uçağı, 2 ABD helikopterini düşürdü. 3’ü Türk 26 kişi hayatını kaybetti.

Hiç kimse ak kaşık değil! Müttefikimiz ve Biz!

ABD, IŞID gibi kanlı bir terör örgütünü kurdu, finanse etti. İslam adına diyerek, İslam dinini terör dini gibi gösterme çabaları ve oyun çabuk bozuldu. MİT TIR vakası bu olayların içinde Türkiye’nin nasıl kullanıldığının en vahim örneğidir. Yaralı IŞID militanları Türkiye’de hastanelerde tedavi edildi.

Binlerce insanın kafaları kesilirek katledildi. Binlerce kadın ve kızlar tecavüze uğrarken, on binlerce kadın ve kızlar köle pazarlarında Araplara satıldı. Amerika Orta doğuda huzur değil savaş ve kan istiyor. Amerika’yı kan besliyor. Araplar besliyor.

17 MAYIS 2001 Diyarbakır’dan saat 12.50’de havalanan ve ‘Bordo berelileri taşıyan CASA CN235 tipi askeri nakliye uçağı, kalkıştan 25 dakika sonra13.15 sıralarında 5 bin 600 metrede ve saatte 444 kilometre hızla uçarken kumanda arızası sonucu Malatya’da düştü. 7 Subay, 16 astsubay, 1 Uzman Çavuş, 10 Er Şehit oluyor. İspanya askeri yetkililerin Casa tipi uçağın bütün motorları dursa dahi düşmeyeceğini planör gibi süzülerek iniş yapacağını açıkladı. (Şili Hava Kuvvetleri’ne ait CN235M, Casa tipi nakliye uçağı 12.02.1992 günü Antartika’ya iniş sırasında aşırı kar yağışı nedeniyle kırım geçirdi. Olayda uçakta bulunan 11 yolcu ve mürettebattan ölen olmadı) Malatya’da düşen Türk Casa tipi uçakta bulunan askerlerden bazılar Abdullah Öcalan’ı Kenya’dan getiren, Kuzey Irak’ta görev yapan Subay ve Astsubaylardı.

Yıl 2001 AKP genel başkanına verilen “BOP (Büyük Ortadoğu Projesi)” Eş başkan Yardımcılığı görevi verilmesi. Büyük Ortadoğu Planı (BOP) ilk kez 7 Ağustos 2003’te dönemin ABD Başkanı Bush’un Ulusal Güvenlik Danışmanı Condoleezza Rice tarafından “Transforming Middle East” makalesi ile gündeme taşınmıştı. Erdoğan, BOP’un bir alt biriminde, kendisinin  ‘Eş Başkan Yardımcılığı’ görevi olduğunu inkar etmiştir.

Yıl 2003 Türk hükümeti 25 Şubat 2003’te TBMM’ye sunulup genel kurulda 1 Mart günü reddedilen ve tam adı “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yabancı ülkelere gönderilmesi ve yabancı silahlı kuvvetlerin Türkiye’de bulunması için Hükümet’e yetki verilmesine ilişkin başbakanlık tezkeresi.

AKP milletvekili Turhan Çömez Amerikan askerlerinin Irak’a geçişleri için Türkiye’yi kullanmasına izin veren tezkereyi kastederek; ‘Tezkere geçmezse memur maaşlarını ödeyemeyiz’… Diyor.

‘Tezkereyi geçirmek bizim partimizin misyonudur’… Kemal Unakıtan. Unakıtan Parti Misyonundaki Amerika bağlılığını açıkça dile getiriyor.

Amerika bağlılığı!!!

31 Mart 2003’te, Wall Street Journal’da Tayyip ERDOĞAN imzası ile yayınlanan açıklama… “We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible.” (“Cesur, genç erkek ve kadınların, en az kayıpla eve dönmeleri için; size, umutla dua ediyorum!” diyerek, Amerika askerlerine dua etti…

16 Şubat 2004’te Kanal D’de. “Teke Tek” adlı program. “Şu anda Amerika’nın da Büyük Ortadoğu Projesi var ya… Genişletilmiş Ortadoğu yani… Bu proje içerisinde Diyarbakır bir yıldız olabilir. Bunu başarmamız lazım”… Recep Tayyip Erdoğan

17 Mart 2004 günü Irak Süleymaniye’de 11 Türk askerinin başına Amerikan askerlerince çuval geçiriliyor.

‘Büyük devletler özür dilemezler ki’! Cumhurbaşkanı Abdullah Gül…

‘Ne notası Müzik Notası mı’? Başbakan Recep Tayyip Erdoğan…

“Bu işler Amerika ordusu için rutin işler. Önemli değil”! Genelkurmay başkanı Hilmi Özkök… Türk askerinin başına çuval geçiren Amerikan birliğinin komutanı General Ray Odierno, o günün Türk kara Kuvvetleri Komutanı dünün Genelkurmay Başkanı, Bugünün Milli Savunma Bakanı Emekli Orgeneral Hulusi Akar’a 27 Ocak 2015 günü ABD Pentagon’un “Liyakat Lejyonu” madalyası takıyor.

25 Haziran 2004’te Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen ABD-TESEV-Alman Marshall Fonu Toplantısı’na katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan “Üstlendiğimiz misyon gereği Ortadoğu ve Avrasya ülkelerine yöneleceğiz”… Yönünde açıklama yapıyor.

4 Mart 2006’da AKP İstanbul Bayrampaşa ilçe kongresinde yaptığı konuşmada da, “Türkiye’nin Ortadoğu’da bir görevi var. Biz Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanlarından biriyiz. Bu görevi yapıyoruz”… Recep Tayyip Erdoğan. İlk itiraf geliyor. Bu itirafa ilk destek PKK Başı Öcalan’dan geliyor.

Papaz Brunson… Diğer yanda ellerini ovuşturan Döviz zenginleri. Tanrı Amerika’yı korusun diyenler. Daha bu ne ki? Birde arayı düzeltmek için attığımız taklalar, alışverişler, uçaklar, cipler için yatırdığımız paralar!

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN