ÇEVRE YOLU YATIRIM PROGRAMINDA TEŞEKKÜRLER MİKAİL ARSLAN

16 Ocak 2018
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1423 defa okundu.
ÇEVRE YOLU YATIRIM PROGRAMINDA TEŞEKKÜRLER MİKAİL ARSLAN

  • Kırşehir’e geçtiğimiz haftalarda gelerek “Çevre yolunu daha önce yapacaktık ama acelesi yok kalsın dediniz ama şimdi zamanı geldi. İnşallah önümüzdeki yıllarda”  diyen ve böylece içinde “belediye, bazı odalar, dönemin il başkanı ve milletvekillerin”in bir “heyet” olarak giderek “şimdilik kalsın” dediğini ifşa eden Başbakanın, şehirde şok etkisi yapan açıklamasının ardından, milletvekili Mikail Arslan canını dişine takarak hem bu  “meşhur Heyet’i, hem de Kırşehir’i kurtardı.

ÇEVRE YOLU YATIRIM PROGRAMINDA

TEŞEKKÜRLER MİKAİL ARSLAN

Kırşehir milletvekili Mikail Arslan; Başbakan Yıldırımın Kırşehir’e gelerek “Çevre yolunu daha önce yapacaktık ama acelesi yok kalsın dediniz ama şimdi zamanı geldi. İnşallah önümüzdeki yıllarda ”diyerek hayal kırıklığı yarattığı bir durumda Başbakanı ve ilgili Bakanlıkları ikna ederek çevre yolunu 2018 yatırım programına resmen aldırdı ve bunu “Hemşerilerimize Müjde” diyerek duyurdu.

Milletvekili Mikail Arslan bu konuda dün akşam saatlerinde 25 km’lik çevre yolunu 2018 programına aldırma işleminin tamamlanmasının hemen ardından tüm Kırşehir basınıyla şu mesajı paylaştı:

 “Uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğümüz, şehrimiz için en önemli projeler arasında olan, yaklaşık 25 km uzunluğundaki Kırşehir Çevre Yolu yatırım programına alındı… Şehrimize hayırlı olsun”.

40 Arena Haber Merkezi

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN