Çetinkaya Yalnız Bırakmadı

6 Eylül 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
427 defa okundu.
Çetinkaya Yalnız Bırakmadı

Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, bayram tatili süresince boş durmayarak yaptığı köy ve ilçe ziyaretleriyle vatandaşlarla bayramlaştı. Milletvekili Çetinkaya, bayram süresince şehit ailelerini de ziyaret ederek bayramlarını kutladı, istek ve temennilerini dinledi.
Milletvekili Çetinkaya, Hakkari’nin Çukurca’da vatani görevini yaparken operasyonda kayadan ayağı kayması sonucu dağdan 40 metre aşağıya düşen, kol ve kaburgası kırılan Akpınarlı Sözleşmeli Er Selman Battal Tekeli’ye ve ailesine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Çetinkaya, Akpınarlı iş adamlarından Hatem Köremezli’nin evine de konuk olduktan sonra Akpınarlı esnafları işyerlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.
Kırşehir Milletvekili Salih Çetinkaya, her bayram olduğu gibi bu bayramda da eşi Seyhan Çetinkaya ile birlikte vatan için şehit olmuş yiğitlerin anne ve babalarının kapısını çaldı. Kırşehir Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nden alınan uzman kişilerle birlikte şehit ailelerine ziyarete giden Milletvekili Çetinkaya, şehitlerin anne ve babalarının ellerini öperek, bayramlarını kutladı. Vatan için toprağa düşen şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin sorunlarını dinleyen Çetinkaya, hemen çözüm buldu. Ziyaretlerde ise şehit annesiyle, Milletvekili Salih Çetinkaya’nın sohbeti damga vurdu. Şehit annelerini “Evladım belki bayramda gelmez ama sen evlat olarak kapıma geldin, sağ ol kuzum” sözleri de Milletvekili Çetinkaya’yı duygulandırdı.

HABER MERKEZİ

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN