Belediyespor’a Zorlu Fikstür

29 Ağustos 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
647 defa okundu.
Belediyespor’a Zorlu Fikstür

Kırşehir Belediyespor’un Fikstürü Pazartesi Günü Çekilen Kurayla Belli Oldu

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Kırşehir Belediyespor’un fikstürü pazartesi günü çekilen kurayla belli oldu. 2017-2018 sezonunda 12 grupta oynanacak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Fikstür Çekimi, İstanbul’da yapıldı. Orhan Saka Amatörler Evi’nde düzenlenen fikstür çekimine TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi, Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez ile TFF Bölgesel Amatör Lig İcra Kurulu üyesi Fahrettin Eserdi’nin yanı sıra Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden 159 kulübün temsilcileri katıldı.

Eserdi’nin İstanbul takımlarının dört, İzmir ve Kocaeli takımlarının iki grupta yer aldığı fikstür konusunda bilgilendirmesinin ardından TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

Ali Düşmez: Spor Toto Bölgesel Amatör Lig, amiral gemimiz

“Spor Toto Bölgesel Amatör Lig bizim amatör liglerimizin amiral gemisi. Bütün liglerimiz çok önemli ancak Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in çok özel tarafı da duygusal bir lig olması. Türkiye’nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine oynattığımız bir lig. 81 ilde oynanması, Türkiye’yi kucaklaması açısından çok değerli ve TFF tarafından da çok önemsenen bir lig. Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de 2017-2018 Sezonu’nun hepimize hayırlı olmasını diliyorum. TFF Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in de dostluğun, kardeşliğin ön planda olduğu bir lig olması dileğini de ileterek tüm takımlarımıza başarılar diliyorum.”

Kırşehir Belediyespor Zorlu Başlangıç

Kırşehir Belediyespor sezonun ilk maçında TM Kırıkkalespor ile evinde oynayacağı maç ile başlayacak. Yeşil beyazlılar ertesi hafta grubun diğer favori ekibi Bartınspor deplasmanına gidecek. 6. Haftayı bay geçecek olan Kırşehir Belediyespor ilk yarının son maçında Zonguldak Devrek Belediyespor deplasmanına gidecek.

Kırşehir Belediyespor’un Maçları

1.hafta: TM Kırıkkalespor

  1. hafta: Bartınspor(D)
  2. hafta: Keçiören Bağlumspor
  3. hafta: Çubukspor F.A.Ş.(D)
  4. hafta: Kastomunu İl Özel İdarespor
  5. hafta: BAY
  6. hafta: Karadeniz Ereğli Belediyespor(D)
  7. hafta: MKE Kırıkkalespor
  8. hafta: 1074 Çankırıspor(D)
  9. hafta: Sincan Belediyespor
  10. hafta: Bolu YEniçağaspor(D)
  11. hafta: 100. yıl Soğuksuspor
  12. hafta: Devrek Belediyespor(D)

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN