BAŞKAN BAHÇECİ RAMAZAN AYINDA DA ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

8 Haziran 2016
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
723 defa okundu.
BAŞKAN BAHÇECİ RAMAZAN AYINDA DA ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

foto4Başkanı Yaşar Bahçeci; Terme Caddesindeki Esnaflarını Ziyaret Ederek Esnafların Taleplerini Yerinde Dinledi  

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; Terme Caddesindeki esnaflarını ziyaret ederek esnafların taleplerini yerinde dinledi.

Ramazanın maneviyatını yaşamak, insanlarla bir arada olmak için Başkan Bahçeci, ramazan ayında da esnafları ziyaret ederek hem hayırlı bir ramazan geçirmeleri temennisinde bulundu hem de bol kazançlar diledi.

Yaptığımız esnaf ziyaretlerimiz sayesinde esnaflarımızın sorunlarını yerinde dinleme şansı elde ediyoruz diye kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “ Esnaflarla iletişim halinde olarak karşılıklı istişarelerde bulunuyoruz. Çarşı esnafımızı sık sık ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunup daha doğru ve sorunsuz işlerin olmasını hedefliyoruz. Esnaflarımızla yaptığımız istişare ile onlardan bilgi ediniyoruz.

Yaptığımız bütün toplantı ve görüşmeler bizler için çok önemli. Çünkü biz ortak akılla yapılan işlerin daha iyi olduğu inancındayız. Kırşehir’imiz yaptığımız çalışmalar ile ciddi bir gelişim ve ilerleme kaydetmiştir. Biz bu gelişim ve ilerlemeyi birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak gerçekleştirdik ve bundan sonra da birlik ve beraberlik içerisinde devam edeceğiz.

Kırşehir için her zaman en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Genç ekibimizle,  görev bilinci içerisinde hareket ederek verilen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Bütün yaptığımız işlerde halkımız için, esnafımız için en faydalı olanı yapmaya çalışıyoruz.

Bu ziyaretlerimizle esnafımızı dinliyor ayrıca yaptığımız çalışmalar hakkında da bilgiler veriyoruz” dedi.

 

 

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN