Ayrıcalıklı Taksi Dikkat Çekiyor

15 Eylül 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
1324 defa okundu.
Ayrıcalıklı Taksi Dikkat Çekiyor

 

ÖTV İndirimi Sonrasında Lüks Taksi Hizmeti Birçok İlde Başlarken Sıra İlimize Geldi

İndi-bindi tarifesiyle birlikte gündeme gelen taksiler, ilimizde bulunan lüks çeşidiyle dikkat çekiyor. İlimizde bulunan koyu sarı renkli taksi görenlere farklı bir ambiyans yaşatırken diğer taksilerden farklı renkte olması vatandaşlarda merak uyandırıyor. İlimizde bulunan diğer taksilerden farklı renkte ve lüks otomobil olması vatandaşların aklında fiyat farkı var mı sorusunu getiriyor.

“DİĞER TAKSİLERDEN FARKLI FİYAT UYGULANDIĞINI DÜŞÜNÜYORLAR”

Diğer taksilerden farklı fiyat uygulamadığını belirten ve Gazetemiz 40 Arena’ya açıklamalarda bulunan Ahmet Güneş, konuşmasında şunları kaydetti; “2011 yılından beri ticaret taksi işini yapıyorum. Benim taksimin diğer taksilerden farkı rengi koyu sarı renginde olması. Taksime koyu sarı renginde kaplama yaptırdım. Kırşehir’de benden başka bu renkte taksi kullanan yok. Bunun nedeni de civciv sarısı yaptırdığım zaman rengi çabuk soluyor. Ben bunu Ankara’da kaplamacının tavsiyesi üzerine yaptırdım. Ankara’da ki bütün ticari taksilerin rengi bu şekilde. Koyu sarı yani turuncuya dönük bir renk açık sarı ve civciv sarısı yaptırdığımız zaman soğuk havada, güneşte ve yağmurda çabuk soluyor ama bunun kullanım süresi daha fazla. Uzun vadeli olduğu için bu rengi yaptırdım” şeklinde konuştu.

“KIRŞEHİR BUNA ALIŞKIN DEĞİL”

Özelliklede Kırıkkale’de tamamen bu renge döndüler. Ben yaptırdıktan sonra bizim durakta bir arkadaşa daha yaptırdık. Herkes beğeniyor. Ben hiç olumsuz bir tepki almadım. Kırşehir’de buna alışkın değil. Gözümüzün alıştığı renk civciv sarısı, limon sarısı. Biz Kırşehir’e farklılık katalım dedik. Rengi bu renk yaptık. Gelen müşterilerin de çok dikkatini çekiyor. Kırşehir’de buna dönse çok güzel olur. Diğer taksilerden farklı olunca vatandaşlarımız diğer taksilere göre fiyat farkımızın olduğunu düşünüyor ama fiyat farkımız yok. Taksi metre ile çalıştığımız için ne yazdıysa onu diyoruz. Ama kesinlikle bu arabaya bindin diğerlerinden daha farklı fiyat verilecek diye bir şey yok. Taksimetre ne yazdıysa o. Taksi metre fiyatı 3.5 liradan açılıyor. 100 metrede 0,40 kuruş yapar, 1 kilometreye de 4 TL yazar. Yani gideceğiniz mesafeye göre değişiyor” ifadelerini kullandı.

HABER ASLIHAN BUYRUK

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN