Akpınar’a Muhteşem Proje

26 Ağustos 2017
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
786 defa okundu.
Akpınar’a Muhteşem Proje

Akpınar’a Otogar, Camii ve Organik Pazar Yapılıyor

Vali Necati Şentürk, Akpınar’da gerçekleştirilen Cami, Otogar ve Organik Köy Pazarı Temel Atma Törenine katıldı.

Akpınar Kaymakamlığı ve Akpınar Belediye Başkanlığı öncülüğünde, hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile yapımına başlanan Cami, Otogar ve Organik Köy Pazarı Temel Atma Törenine Vali Necati Şentürk’ün yanı sıra Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Akpınar Kaymakamı Hicabi Aytemür, Akpınar Belediye Başkanı Mustafa Karahan, il ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Temel Atma Töreninden önce konuşan Vali Necati Şentürk, Akpınar ilçesine kazandırılan bu eserin ilçeyi daha güzel ve daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğini söyledi.

Bu tesisin Akpınar’ın sosyal ve ekonomik yapısına olumlu katkılarda bulunacağını belirten Vali Necati Şentürk, “Bu topraklar ecdadımızın bize mirasıdır. Bu toprakları değerlendirmek ve vatandaşlarımızın hizmetine en iyi şekilde sunmak da bizlerin görevidir. Akpınar ilçemizde işlek bir yol üzerine böylesine güzel eserin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Organik ürünlerin burada satılacak olması çok önemlidir. Günümüzde tüketilen ürünler insan sağlığını tehdit etmektedir. Fakat, yolculuk yapan vatandaşlarımız burada konaklayacak ve günlük, taze, organik ürünleri burada yeme fırsatı bulacaklar. Akpınar’a yeni bir kimlik kazandıracak olan ve ilçe ekonomisine büyük katkılar sağlayacak olan bu tesisin hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Milletvekili Mikail Arslan da konuşmasında, “Hayırlı Cuma gününde temelini attığımız tesis hayırlı olsun. Yol üzerinde bulunan bu projenin hayata geçirilmesi ilçemiz adına çok önemli. Konumu itibari ile güzel bir arsaya inşa edilecek olan bu proje, diğer ilçelerimize de örnek olmalı. En kısa sürede hizmete açılacak olan bu tesis, Akpınar ilçemizi canlı tutar.” sözlerin yer verdi.

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ise, “Akpınar şehrimizin giriş kapısıdır. Hem ibadethane, hem Akpınarlıların kendi ürünlerini satabileceği hem de vatandaşlarımızın soluklanabileceği bu projeyi hayata geçiriyoruz. Günde ortalama 14.000 aracın geçtiği yol üzerine yapılan tesisin hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Akpınar Kaymakamı Hicabi Aytemür da yaptığı konuşmada, bu projeyi yapmaktaki amaçlarının anayoldan geçen günde 60.000 civarındaki kişiden ekonomik olarak faydalanmak olduğunu söyledi.

Tören, dualar eşliğinde Cami, Otogar ve Organik Köy Pazarının temelinin atılması ile sona erdi.

VALİLİK BASIN BÜROSU

 

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN