AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ

25 Kasım 2015
0 Yorum Yapıldı Yorum Yaz
502 defa okundu.
AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE ÖZEL GÜVENLİK PERSONELİNE EĞİTİM SEMİNERİ

ozel-guvenlik-sirketleri-kaygilid1480311b7c5df617dccToplum Destek Polislik Şube Müdürlüğünce Ahi Evran Üniversitesi Ve Araştırma Hastanesine Eğitim Semineri Verildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan 40 özel güvenlik personeline bilgi ve becerilerini artırmak, iletişim ve koordinasyonlarını arttırmak amacıyla eğitim semineri verdi.
Seminere katılan polis ekibi, suçluların ve olayların halkın yoğun olduğu yerlerde daha fazla yaşanabileceğine dikkat çekerek, özel güvenlik hizmetlerinin görev ve sorumluluklarının emniyet ekipleri ile aynı eksenli olduğunu bildirdi.
Ahi Evran Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan güvenlik personellerinin Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun Kapsamında görev yaptıklarına işaret edilerek, kanundaki bu sorumlulukları önemsemeleri gerektikleri belirtildi.
Terörle Mücadele, Güvenlik ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de özel güvenlik görevlilerine toplumsal olaylardaki davranış biçimleriyle ilgili bilgiler verdi.
Açıklamada, seminerde anlatılan konularla ilgili :
“Özel Güvenlik görevlilerine yönelik düzenlenen bilgilendirme semineri ile bilgi ve becerilerini artırmak,canlı bomba, bombalama eylemleri, şüpheli veya sahipsiz çanta, paket ve poşetlerin kontrolü, davranış ve giyim kuşamları ile şüphe arz eden şahıslar ve plakası bulunmayan araçların görev alanları içerisinde izlenmesi, Genel Kolluk ve Özel Güvenlik personeli arasındaki iletişim ve koordinasyonun sağlanması, Olay yeri ve olay yerinin korunması konusunda bilinçlendirilmeleri amaçlanmıştır.”bilgilere yer verdiler.

YORUMLAR Bu Yazıya Henüz Yorum Yapılmadı.. Belki İlk Yorumu Sen Yapmalısın..

SOSYAL MEDYA BİZİ TAKİP EDİN